Американський актор Стівен Сігал обійняв посаду в МЗС Росії

38506630_10217388881183676_6464443564557336576_n

Міністерство закордонних справ Росії призначило американського актора Стівена Сігала спеціальним представником відомства з питань російсько-американських гуманітарних відносин. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному в офіційному акаунті відомства в Facebook.

Повідомляється, що у актора є російський паспорт.

«Стівен Сігал призначений спеціальним представником МЗС Росії з питань російсько-американських гуманітарних зв’язків. Завдання – сприяння подальшому розвитку російсько-американських відносин у гуманітарній сфері, включаючи взаємодію в сфері культури, мистецтва, громадських та молодіжних обмінів тощо», – йдеться в повідомленні МЗС РФ.

Відомство також уточнило, що у Сігала буде суспільно-політична посада, що не передбачає грошової винагороди.

Сігал, коментуючи своє призначення, зазначив, що у нього завжди було бажання зробити щось для поліпшення російсько-американських відносин. «Я невпинно працюю над цим протягом багатьох років неофіційно, і тепер я дуже вдячний за можливість робити те ж саме офіційно. Я щиро вдячний», – йдеться в його повідомленні, яке цитує канал RT.

Стівен Сігал став громадянином Росії в листопаді 2016 року. Крім російського і американського громадянства, у нього є ще сербський паспорт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: