У Чернівецькій області затримали п'яного водія маршрутки без водійських прав

Фото: поліція

У Чернівецькій області спіймали водія пасажирської маршрутки, який вийшов на рейс нетверезим і без водійського посвідчення

.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, кермувальника-порушника виявили у Кельменецькому районі Чернівецької області під час профілактичної операції «Перевізник».

«Відпрацьовуючи територію району в рамках проведення цільових превентивних заходів, 4-го серпня близько 2-ої години ночі спеціальна мобільна група поліцейських зупинила маршрутний автобус «Mercedes-Benz», сполученням «Київ-Кельменці», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за кермом мікроавтобуса перебував 28-річний житель Сокирянського району.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що у шофера відсутнє посвідчення водія. Крім цього, правоохоронці помітили у чоловіка ознаки сп’яніння.

Медичне освідчення показало в крові водія 0,62 проміле. А це більш, ніж втричі вище допустимої норми.

На нетверезого шофера поліціянти склали протоколи за статтями 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: