Через виявлені нестійкі грунти ремонт Замарстинівської коштуватиме дорожче (фото)

IMG_4196-630x420

Станом на 6 серпня, ремонт вулиці Замарстинівської на ділянці від вул. Липинського до вул. Східної продовжується — тут встановлюватимуть колектор, передає кореспондент Дивись.info.

Міський голова Львова Андрій Садовий на брифінгу 6 серпня заявив, що ремонт Замарстинівської можна продовжувати, адже робітники усунули найбільшу проблему — ліквідували так звані плавуни — нестійкі грунти, які загрожували обвалом будинків поруч.

«З червня зробили найскладніший об'єм робіт, де є плавун. Шляхом цементації унеможливили будь-які техногенні проблеми. Наступний крок - прокладання колектора. Але все залежить від того, як себе покаже ситуація. Плавун - це найбільша складність. Якщо його не врахувати, будинки,які є поруч, можуть завалитися. Якщо все піде нормально, ми до кінця року можемо завершити цю частину», — зазначив міський голова Львова.

За словами в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Романа Познанського, плавун може бути і на інших ділянках.

«Компанія, яка розробляла проект, не додивилася за цією проблемою. Її вони усували за власний кошт. Однак ми не можемо знати, чи виявлять нестійкі грунти ще десь», — каже представник компанії.

Своєю чергою, Андрій Садовий зазначив, що через виявлені плавуни ремонт Замарстинівської може коштувати дорожче. Однак нині точна сума невідома, її оголосять ближче до закінчення робіт.

Читайте також: На Замарстинівській відновили ремонтні роботи (фото)

Нагадаємо, 16 лютого ЛКП «Львівавтодор» отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Ціна договору реконструкції вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної), який ЛКП «Львівавтодор» уклало з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» — 84 476 020,00 грн.

Тривалість будівництва, згідно з проектом, становить 22 місяці.

Фото: ІА Дивись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: