У СБУ розслідують кримінальне провадження щодо Холодницького

117188

Головне слідче управління Служби безпеки України розслідує кримінальне провадження за фактом можливого підбурювання до надання неправдивих свідчень та розголошення фактів досудового слідства службовими особами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Головне слідче управління Служби безпеки України розслідує кримінальне провадження за фактом можливого підбурювання до надання неправдивих свідчень та розголошення фактів досудового слідства службовими особами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

«Головним слідчим управлінням СБУ здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами вчинення злочинів, передбачених ч.4. ст.27 ч.2. ст.384, ч.1 ст.387 КК України, в рамках якого досліджуються обставини можливого вчинення службовими особами САП вищевказаних кримінальних правопорушень», – сказали у СБУ, відповідаючи на запитання про те, чи розслідує СБУ провадження стосовно Холодницького за фактами можливого підбурювання до надання показань та розголошення даних слідства.

У спецслужбі також розповіли, що у цьому провадженні підозри нікому не оголошували.

Однак у СБУ не відповіли на запитання про те, чи викликали Холодницького на допит у межах цього провадження, вказавши, що такі дані не можуть бути розголошені.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник повідомляв, що СБУ розслідує кримінальне провадження за фактом можливого підбурювання до надання показань і розголошення даних слідства.

Згодом у ЗМІ було оприлюднено проект підозри керівнику САП Холодницькому нібито Генпрокуратурою.

Проте Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у підрозділах ГПУ проект підозри Холодницькому не готувався.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: