«Усю сцену знімала моя подруга»: подробиці жорстокого побиття дівчинки в Одесі

e24057a7-ba5c-4a44-bb67-bd3cf86c2417

За словами 15-річної Соні, яку в Одесі побила група однолітків, її «просто виманили з дому і повели бити». 

15-річна Соня, яку побила в Одесі група підлітків, розповіла, що інцидент знімала на відео її подруга, а єдиний присутній там хлопчик не намагався зупинити побиття. Про це пише Гордон.

«Чесно кажучи, того вечора я навіть не підозрювала, що все так закінчиться. Мені зателефонувала одна з моїх знайомих. Поскаржилася, що, мовляв, їй нудно, погуляти нема з ким. Я погодилася вийти і з нею пройтися. Вона ані словом не натякнула про те, що задумала. При мені зателефонувала нібито своїй мамі: «Я затримаюся, гуляю з подружкою». І повела мене в бік 69-ї школи. Несподівано на вулиці до нас приєдналося ще кілька дівчаток із цієї ж компанії і хлопець – Максим. Мене раптом звинуватили в тому, що до мене почав залицятися спільний знайомий – Андрій. Жодного приводу для залицянь я йому не давала. Це були якісь дивні звинувачення. Дівчатка поступово "розігрівалися", почали ображати мене. Незабаром ми підійшли до пустиря між школою і дитячим садком. Там мене й почали бити», – розповіла вона.

За словами Соні, вона боялася відповісти кривдникам, оскільки думала, що за це її можуть побити ще сильніше.

«Усю сцену побиття знімала моя подруга із сусіднього будинку, із якою я найбільше товаришувала – вона регулярно бувала у мене в гостях. Вона особисто мене не била, тільки знімала. Узагалі знімали побиття три дівчинки. Єдиний із хлопчиків, десятикласник Максим, просто стояв поруч і знущально коментував і під′юджував – мовляв, бий "із ноги". Але сам не бив. Після побиття мене залишили сидіти на землі», – зазначила вона.

Соня додала, що спочатку в неї відібрали телефон і навушники, але відразу після побиття їх повернули. Дівчата пояснили це тим, що боялися розбити телефон.

«Усе це побиття було заздалегідь задумано – мене просто виманили з дому і повели бити. Після бійки було кілька синців, потім пройшло. До сьогодні лише під оком ще синець. Мені вже телефонували мої подруги з моєї школи, де я навчаюся. Дуже обурювалися тим, що сталося. Ті, хто мене бив, намагалися мені телефонувати після того, як уся ця історія стала відомою. Але я з ними не хочу спілкуватися», – розповіла Соня.

За даними поліції, дівчинку побили 27 липня в Малиновському районі Одеси. Відомо про побиття стало тільки 3 серпня, коли відеозапис події потрапив у Facebook. За інформацією правоохоронців, причиною конфлікту між підлітками стали ревнощі.

Батьків усіх зловмисниць притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу про адміністративні правопорушення України. Поліція також відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: