У Личаківському районі відкрили оновлений відділ соціального захисту (фото)

IMG_7603

У Личаківському районі Львова з початку серпня запрацював оновлений відділ соціального захисту за моделлю надання соціальних послуг у форматі «Прозорий офіс», де надаватимуть консультації громадянам.

Сьогодні, 7 серпня, офіційно відкрили оновлений офіс на базі Личаківської районної адміністрації, на вулиці К. Левицького, 67, передає кореспондент Дивись.info.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, в минулому році більше 87 тисяч львів’ян отримали послуги в Личаківському відділі соціального захисту і звичайно умови, які були в офісі на вулиці Тетеатральній, 10 не були достатньо комфортними, як для мешканців, так і для працівників.

«Ось вже другий тиждень вже працює нове приміщення і я вражений якісним ремонтом, якісним технічним забезпеченням. Але найголовніше - це те, що мешканці задоволені і вони себе тут відчувають гідно», - відзначив мер Львова.

За його словами, в дане приміщення інвестовані значні кошти.«Орієнтовно інвестували до 7 млн. Зокрема, це гроші із міського бюджету, від держави отримали мільйон гривень, а також Світовий банк долучився», - розповів Андрій Садовий.

Він також додав, що прозорі стіни дають можливість людям бачити прозорість всього процесу і керівник має змогу бачити, як працюють його підлеглі.

Своєю чергою, начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин зазначив, що за останні декілька років в кожному відділі соціального захисту старались зробити комфортні умови для прийому громадян.

«В соціальний захист звертається напевно найбільша кількість громадян, в порівнянні з іншими службами міста та України. До прикладу, минулого року у всі міські відділи соціального захисту звернулося більше 500 тисяч громадян», - сказав Ігор Кобрин.

Додамо, у відділ соціального захисту населення Личаківського району надає наступні послуги населенню: нарахування пенсій і пільг, різних доплат і виплат від держави тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: