Чоловік, який виготовляв фальсифіковану каву, має сплатити штраф

FB_IMG_15337183599493339 (1)

У Львові засуджено  організатора міні-заводу з виготовлення фальсифікованої кави.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Як з’ясувалося, 45-річний львів'янин облаштував «підприємство» у власному домогосподарстві на другому поверсі будинку, куди можна було потрапити лише за допомогою ліфту. Потужність міні-заводу сягала близько 1000 пачок кави на добу. Збут проводився через підставних осіб та спеціальний «офіс продажів», який облаштував зловмисник. Підроблена кава реалізовувалась переважно на ринках та у невеликих крамничках. Крім того, робота з клієнтами проводилась через мережу Інтернет.

Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили обладнання для виробництва та пакування кави, понад 19 тисяч упаковок готової до реалізації продукції, майже 100 кілограмів сировини, паперову тару, а також 17 тисяч гривень, виручених від незаконної діяльності.

Власники торговельного знаку підтвердили заподіяння їм значних збитків внаслідок реалізації фальсифікованої кави.

Залізничний районний суд міста Львова визнав винним організатора незаконного виробництва за ч.1 ст.229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару). Йому призначене покарання у вигляді штрафу в розмірі 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 25500 гривень.

Підроблену продукцію та матеріали, які використовувалися для її виготовлення, знищено, а обладнання, задіяне у виробництві, вилучне у дохід держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: