На Буковині водій керував маршруткою під дією психотропів

im-kizman2

Працівники Заставнівського відділення поліції у Чернівецькій області в ході проведення операції «Перевізник» викрили порушника, водій керував маршруткою під дією психотропних речовин.

Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Відпрацьовуючи територію району, поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили маршрутний автобус Mercedes, сполученням «Чернівці-Заліщики».

За кермом мікроавтобуса перебував 29-річний житель села Мамаївці Кіцманського району. Під час перевірки документів поліцейські помітили у чоловіка ознаки сп’яніння. В подальшому молодика було супроводжено до лікарні для проходження медичного огляду. За висновком лікаря виявилося, що водій-порушник керував маршрутним автобусом під дією психотропних речовин. Чоловік пояснив, що напередодні вживав лікарські препарати.

На нетверезого шофера поліціянти склали протоколи за частиною 2 статті 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

Про виявлені факти порушення працівники поліції повідомили співробітників Укртрансбезпеки для подальшого прийняття рішення про позбавлення перевізника ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: