На узбережжі Тихого океану пройшов чемпіонат світу з серфінгу для собак (фото, відео)

38097516_1003292676527961_2335032345691684864_n

На березі Каліфорнії пройшов третій чемпіонат світу з серфінгу для собак, який виявився божевільною сумішшю спорту, а часом і відчайдушного страху. 45 чотириногих змагалися один з одним за золоті медалі в шести номінаціях. 

Третій щорічний чемпіонат світу з серфінгу серед собак пройшов на узбережжі Тихого океану в Каліфорнії на початку серпня. У змаганні взяли участь 45 собак, багато з яких виявилися більш спортивними за своїх господарів. Про це пише Medialeaks.

За бронзу, срібло і золото собаки змагалися в шести номінаціях. У перших трьох брали участь великі, середні і маленькі вихованці. Однією з фавориток і бронзових призерів змагання стала Еббі. Вона вже встигла прославитися як професійна сёрфінгістка і прибула на конкурс, незважаючи на недавній перелом лапи.

Special sesh in Irvine! ?? Guess where? Hint: ?❤???❤ #abbiesurfs #inland

Публикация от Abbie Girl (@abbiesurfs)

Не дивно, що Еббі перемогла багатьох учасників. Дивлячись на неї, можна думати тільки про силу та свободу.

Так як забиратися на хвилі разом з дошкою для собак залишається завданням практично непосильним, кожному псу допомагають господарі і організатори. Втім, це не виключає для чотириногого можливості виглядати крутіше, ніж все двоногі учасники, разом узяті.

Best ride of the day.

Публикация от Derby (@derbycalifornia)

Початківцям або особливо неспокійним тваринам було дозволено забиратися на дошку для серфінгу разом зі своїми господарями, так як окремої номінацією був тандем людини з собакою.

Чемпіонат зміг зібрати гроші для двох благодійних організацій із захисту і догляду за тваринами. Однак після змагань допомогу цілком могла знадобитися і самим учасникам. На жаль, цей малюк на прізвисько Шеріет навіть не отримав нагороду за свої страждання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: