У Львові суд заарештував працівницю банку, яка привласнила 4 мільйони

112916-045468710992
Фото: ілюстративне. Джерело: poltava365.com

Правоохоронці викрили керівника районного відділення одного з банків Львівщини, яка привласнила чотири мільйони гривень громадян.

Впродовж 2017 року 51-річна працівниця банку одержала від клієнтів кошти для внесення на рахунок та укладання договорів банківського вкладу. Коли ж клієнти звернулись до каси банківської установи, з’ясувалось, що у дійсності жодних рахунків відкрито не було. Гроші на строкові вклади не надходили, оскільки жінка не вносила їх у касу банківської установи. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

В ході кримінального провадження оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції задокументували факти заволодіння коштами громадян. Зокрема, працівниця банку, привласнила 75,4 тисяч доларів США та 56,6 тисяч євро, що згідно з курсом НБУ на час скоєння злочинів склало 4 мільйони гривень.

Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі), ч.4 ст.190 (Шахрайство) та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Галицьким районним судом м. Львова працівниці банку обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту, як альтернатива - застава у розмірі 6 мільйонів 864,4 тисяч гривень.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: