Українка, що втратила руку на заробітках у Польщі, розповіла про трагедію

145282

Каліцтво жінка отримала під час роботи на пральні. 

У січні українка Олена Романенко лишилася без руки, коли працювала у пральні в польському селищі Любонь. Жінка переконана, що серйозних травм можна було б уникнути, якби власник пральні дозволив рятувальникам розпиляти пральну машину болгаркою. Натомість, підприємець вирішив зберегти техніку.

Про таке потерпіла розповіла у своєму відеозверненні в YouTube, передає «Обозреватель».

Пані Олена розповіла, що після двох тижнів пошуків роботи у Польщі їй вдалося влаштуватися у пральню. «Машина, на якій я працювала, дуже часто ламалася. Так часто, що нас перекидали з однієї машини на іншу», – пригадує жінка.

Вона також згадує, що коли одне простирадло затягнуло в машину, вона почала витягувати його рукою. Однак пральна машина стала затягувати і саму дівчину.

«Я сильно кричала. До мене одразу підбігла полячка і двоє українок. Жінка-бригадир жодного разу не підійшла. Хвилин за 20 приїхали рятувальники. Один із них зняв з брюк ремінь, щоб перев'язати мені руку. Потім прибули лікарі "швидкої". Рятувальники хотіли розрізати машину, щоб дістати мою руку, яку затягнуло вище ліктя, але власник пральні заборонив це робити. Руку вдалося звільнити тільки через годину», - розповіла потерпіла.

Українку одразу госпіталізували до лікарні. Там їй зробили дві операції, але руку врятувати не вдалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: