Журналісти ТСН не хочуть бачити Оксану Марченко на своєму телеканалі

630_360_1533766038-5110-oksana-marcenko

Журналісти «Телевізійної служби новин» виступили проти участі в шоу на «1+1» телеведучої Оксани Марченко, яка є дружиною лідера проросійської організації «Український вибір» Віктора Медведчука.

Про це йдеться в заяві, яку журналісти поширюють у соціальних мережах, зокрема кореспондент Іван Гребенюк.

«Ми, журналісти «Телевізійної служби новин», дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу «Танці з зірками» на «1+1» може взяти участь Оксана Марченко. Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації [Володимиром] Путіним. Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна», – наголошують працівники ЗМІ.

Журналісти додають, що подружжя Медведчука та Марченко «жодного разу за роки війни не засудило російську агресію на Донбасі та анексію Криму».

«Навіть той факт, що шоу є розважальним, не виправдовує появи дружини Медведчука Оксани Марченко в ефірі нашого телеканалу… Як колектив ТСН, ми не можемо вплинути на інший проект каналу, але залишаємо за собою право публічно висловлювати свою позицію щодо цієї ситуації і хочемо запевнити, що рішення каналу «1+1» не позначиться на редакційній політиці «Телевізійної служби новин», – зазначають співробітники ТСН.

Наразі вже відома реакція керівництва «1+1 медіа» на заяву журналістів ТСН.

«Ми неодноразово заявляли, що робота служб інформації в "1+1 медіа" будується виключно на принципах редакційної свободи і неупередженості. Журналісти мають право висловлювати свою думку, в тому числі і з приводу рішень каналу. Проте, хотів би відзначити, що в проекті "Танці з зірками" беруть участь найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, незалежно від своїх політичних поглядів і переконань. Як показують результати досліджень, серед тих, кого було б цікаво побачити глядачам на паркеті, в тому числі і Оксана Марченко. Впевнені, серед 14 пар учасників кожен зможе знайти собі фаворитів», - прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: