Сьогодні стартують нові сезони чемпіонатів Англії та Франції

gol6-914x607

У п'ятницю, 10 серпня, АПЛ стартує поєдинком Манчестер Юнайтед – Лестер, який відбудеться на Олд Траффорд. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.

Ще шість матчів чемпіонату Англії будуть зіграні у суботу, 11 серпня. Тур буде завершено в неділю, 12 серпня, центральним поєдинком стане протистояння Арсеналу і чинного чемпіона Манчестер Сіті, пише Sportarena.

Крім Олександра Зінченка, який не покинув «містян» в літнє трансферне вікно, в АПЛ можна буде спостерігати за виступами українця Андрія Ярмоленко, який перебрався в Вест Хем. "Молотобойці" в 1-му турі зіграють проти Ліверпуля (12 серпня). Сезон в Англії почався поєдинком за Суперкубок, в якому Манчестер Сіті обіграв Челсі (2:0).

Також перший поєдинок відбудеться і в чемпіонаті Франції. Марсель прийме Тулузу (початок – о 21:45). Решту матчів відбудуться 11-12 серпня.

Чинний чемпіон Франції ПСЖ розпочне виступи в Лізі 1 з домашньої зустрічі проти Кана. Цей матч закриє програму 1-го туру. Раніше парижани розгромили Монако (4:0) в поєдинку за Суперкубок Франції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: