У Львові з’явиться новий дитячий будинок сімейного типу

fisochenko
Фото ілюстративне. Джерело: DetDom.info

Благодійний фонд «Діаконія» надав у безоплатне користування місту квартиру в новобудові на просп. В. Чорновола для створення у Львові п’ятого дитячого будинку сімейного типу.

10 серпня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про створення у Львові нового дитячого будинку сімейного типу.

У ньому проживатимуть п’ятеро дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це дівчата, віком від 15−17 років. Пізніше сюди влаштують до 10 дітей.

Благодійний фонд «Діаконія» надав у безоплатне користування місту квартиру в новобудові на просп. В. Чорновола для цього. У квартирі є предмети та матеріали довгострокового вжитку, що дозволяє забезпечити повноцінні умови проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та матері-вихователя.

За інформацією прес-служби ЛМР, у Львові функціонує 10 прийомних сімей, в які влаштовано 14 дітей, та 4 дитячих будинки сімейного типу, в які влаштовано 34 дітей зазначених категорій, та двоє рідних.

Нагадаємо, відділ «Служба у справах дітей» Львівської міської ради шукає батьків-вихователів для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей. Всіх охочих стати батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу чи прийомними батьками, просять звертатися за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, відділ «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради (каб. 523, 524). Контактні телефони: (032) 235−40−40, 297−58−83.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: