Українцям сказали, коли можна буде переходити до іншого оператора зі своїм номером

630_360_1514398685-6980

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації розпочне впровадження послуг із перенесення абонентських номерів з 1 травня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Комісії.

«На засіданні НКРЗІ, яке відбулось 7 серпня цього року, рішенням НКРЗІ № 413 схвалено строки виконання заходів із впровадження послуг із перенесення абонентських номерів на мережах рухомого (мобільного) зв'язку: створення локальних баз даних операторів телекомунікацій, що надають послуги рухомого (мобільного) зв'язку, та їх підключення до централізованої бази даних ДП "Укрчастотнагляд" (Адміністратора ЦБД) до 1 лютого 2019 року; початок впровадження послуг із перенесення абонентських номерів - 1 травня 2019 року», - йдеться у повідомленні.

Рішення НКРЗІ щодо встановлення дати впровадження послуг із перенесення абонентських номерів на мережах рухомого (мобільного) зв'язку направлено на погодження до заінтересованих державних органів, зазначено у повідомленні.

Громадське обговорення з питань впровадження послуг із перенесення абонентських номерів відбулося 26 липня цього року за участі всіх заінтересованих учасників ринку телекомунікацій, наголосили у Комісії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: