Замість художньо-виробничого комбінату у Львові хочуть звести багатоповерхівку

14_6f19d

Неподалік Шевченківського гаю у Львові хочуть звести 6-поверховий будинок і знести при цьому художньо-виробничий комбінат.

10 серпня виконком ЛМР розглядав питання надання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «К17» багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом по вул. Козланюка, 17. Новий шестиповерховий будинок має з’явитися на місці триповерхового художньо-виробничого комбінату, який раніше належав Львівській обласній організації Національної спілки художників України. Однак виконком вирішив відкласти розгляд цього питання, допоки не з’ясують, яким чином будівля комбінату стала приватною власністю.

«Я бачив проект. Там замість трьох поверхів планують збудувати шість. Позавчора обійшов весь район. Ця будівля дуже симпатична, вона мені навіть сподобалась. Коли це цілісна будівля, вона не в аварійному стані, то в мене виникає питання: чому ми маємо цю будівлю знести, щоб збудувати іншу, на 3 поверхи вищу?», — сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер заявив, що необхідно з’ясувати, яким чином це майно відчужувалось і переходило до приватного забудовника та скільки коштів за це сплатили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: