Кількість жертв ДТП у Запорізькій області зросла

38901269_2151076611631993_8934128155795390464_n_650x410

Кількість жертв смертельної аварії на Запоріжжі зросла до семи. У лікарні під час операції померла дитина 2011-го року народження.

Про таке повідомляє «5 канал».

Також стало відомо, що п'ятеро дорослих залишаються під наглядом медиків – в реанімації та у відділені інтенсивної терапії. Із них троє – в реанімації, двоє у відділені інтенсивної терапії. Ще чотирьох людей оглянули та відпустили додому.

З жінками, чиї діти загинули, працюють психологи.

«Це переломи тих чи інших відділів хребта, переломи ребер, черепно-мозкова травма, перелом ключиці, забиття. В реанімації перебувають дві жінки, чиї діти загинули, і в реанімації перебуває потерпілий, котрий був безпосередньо в автомобілі як пасажир. Одному пацієнтові взагалі не потрібно буде проводити оперативного втручання, у пацієнтки ми зараз оцінюємо тяжкість ушкодження. Шанси 50 на 50, чи потрібна буде операція», – коментує ситуацію головний лікар обласної клінічної лікарні Ігор Шишка.

Як відомо, поліція відкрила кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху та затримала водія вантажівки.

Водночас, сьогодні стало відомо, що водій маршрутки не мав жодних дозвільних документів на перевезення пасажирів.

Нагадаємо, 10 серпня в аварії на Запоріжжі на місці трагедії загинули п'ятеро дітей та один дорослий. Понад десять пасажирів – ушпиталені. Мікроавтобус, в якому люди їхали з відпочинку, зіткнувся з КамАЗом. Попередньо – вантажівка вилетіла на зустрічну смугу на трасі «Харків-Севастополь» і протаранила бус. Від удару мікроавтобус перекинувся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: