Смертельна ДТП у Запорізькій області: вчителька з Львівщини втратила трьох членів родини

38901269_2151076611631993_8934128155795390464_n_650x410

У смертельній ДТП, яка сталася в Запорізькій області 10 серпня, вчителька Ольга Токай втратила сина і двох племінників. Про це повідомив помічник депутата Запорізької міської ради Дмитро Луц на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У смертельній ДТП, яка сталася в Запорізькій області 10 серпня, вчителька Ольга Токай втратила сина і двох племінників. Про це повідомив помічник депутата Запорізької міської ради Дмитро Луц на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, пише РБК-Україна.

Вчителька з Львівської області Ольга Токай поверталася з курортної Кирилівки разом з двома синами, Данилом і Максимом. Також разом з ними їхала дружина рідного брата Ольги з двома дітьми.

Син Ольги Данило загинув на місці аварії, а вона разом з Максимом потрапили в лікарню. Медики оцінюють стан вчительки як середньо важкий, а ось Максим знаходиться в реанімації. У дружини брата в ДТП загинули обидві дитини.

Ольга Токай викладає в Хирівській школі-інтернаті і зовсім недавно овдовіла. Її чоловік загинув кілька місяців тому в результаті нещасного випадку на футбольному полі.

«Сьогодні сталася жахлива аварія, в якій загинули діти! Ця страшна аварія досі у мене перед очима. Одна з постраждалих - Ольга Токай. Як мені стало відомо, вона проживає у Львівській області. Зараз в Запоріжжі на авто їде її мати і родичі. В аварії загинув її син Данило. Ольга знаходиться зараз в обласній клінічній лікарні. Стан середньої тяжкості. Її другий синок Максим. знаходиться в обласній дитячій лікарні. Стан - важкий. Чоловік Олі - колишній футболіст, раніше загинув. За збігом обставин, в маршрутці знаходилась дружина рідного брата Ольги, яка втратила у вчорашньому ДТП двох діточок! Медики запевнили, що роблять все можливе. Хотілося б сподіватися, що Олечка і її синок одужають. Найголовніше, що зараз можна зробити - побажати їм здоров'я. Я думаю, що в якщо буде потреба ми об'єднаємося і допоможемо родині», – написав помічник депутата Запорізької облради Олександра Старуха Дмитро Луц.

Пізніше з'явилася інформація про самопочуття інших пасажирів мікроавтобуса. Про це повідомив головний лікар обласної лікарні Ігор Шишка.

За його словами, вчора надійшло 10 осіб: 9 дорослих і 7-річна дитина.

«Дитина поступила з травмами, несумісними з життям. Була зупинка серця, медикам вдалося відновити серцево-судинну діяльність. Кілька бригад реаніматологів, анестезіологів і хірургів в операційній боролися за порятунок життя дитини. Підключилася обласна дитяча лікарня. Але, на жаль, з огляду на масовану крововтрату і важкі травми, несумісні з життям, дитина померла. З 9 дорослих, які залишилися в обласній клінічній лікарні, четверо не потребували госпіталізації», – розповів головлікар.

На даний момент в обласній лікарні перебуває 5 постраждалих, з яких три людини поміщені в реанімацію. Ще кілька людей знаходиться в іншій лікарні. У Ольги Токай складна травма хребта.

«Один пацієнт надалі буде лікуватися консервативними методами лікування хребта, жінка з переломом ключиці в понеділок в плановому порядку буде прооперована. Двоє з тих пацієнтів, які перебувають в реанімації, знаходяться там для динамічного глибокого спостереження, додаткової діагностики і роботи психологів. З понеділка, цілком можливо, ми переведемо їх в стаціонарне відділення», – підкреслив Ігор Шишка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: