На Жовківщині відкрили та освятили Церкву Успіння святої Анни

39072696_439331956575110_4738875431879442432_n_1534072978_613x459.75_3_0

Сьогодні, 12 серпня, у селі Надичі Жовківського району, відбулось відкриття та освячення храму Успіння Святої Анни УГКЦ. Участь в урочистостях взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає прес-служба ЛОДА.

«Громада з Божою поміччю може зробити дуже багато. Може зробити тоді, коли вона об’єднана і має спільну волю і мету. Ми маємо можливість сьогодні будувати на нашій землі церкви, молитися, завдяки тому, що багато наших хлопців стоять за тисячу кілометрів звідси за те, щоб ми мали тут спокійне мирне життя. Я дуже би хотів, щоб ми завжди пам’ятали, що наша віра, церква буде на нашій землі рівно доти, доки буде наша держава. І я би дуже хотів, щоб ми обов’язково пам’ятали за наших воїнів, армію, яка боронить нашу землю від неприятеля.  Адже те, що ми сьогодні говоримо нашою мовою та ходимо до наших храмів, це заслуга того, що ми зуміли за цих декілька років зробити сильну боєздатну армію», - зазначив у вітальному слові Олег Синютка.

Відтак з нагоди завершення будівництва та відкриття храму усі присутні, а це мешканці села та району, представники влади, духовенства, гості, взяли участь у святковій Божественній Літургії. Опісля духовенство освятило новозбудований храм.

Зазначимо, що будівництво церкви Успіння святої Анни розпочалось у 2008 році. Парох храму – отець Віталій Лупій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: