Ми знали, що є технічні різниці, - Садовий про скандал з німецькими трамваями

IMG_7642

Міський голова Львова Андрій Садовий не розуміє, чому прокуратура відкриоа провадження щодо закупівлі Львовом вживаних трамваїв у Німеччині.

Міський голова Львова Андрій Садовий не розуміє, чому прокуратура відкрила провадження щодо закупівлі Львовом вживаних трамваїв у Німеччині.

Про це він заявив у коментарі журналістам, передає кореспондент Дивись.info.

«Так вже стається історично, що коли місто щось добре робить, то прокуратура відкриває кримінальне провадження. Це вже нормально, ми до цього звикли.  Всі тендерні процедур проходили під чітким наглядом ЄБРР. І експерти, які співпрацюють з банком дали останній вердикт, що ми зобов’язані це зробити. Тому що ми купляємо 30 трамваїв, за ціною одного нового. Ці трамваї будуть служити місту ще думаю наступних 15-20 років. Те, що є певні різниці технічні в Німеччині і в Україні – ми це знали. Це є річ, яка потребує доопрацювання нашими фахівцями, чи спеціалістами банку. Мені дивно, чому з такого невеликого питання зробили таку велику дискусію», – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, прокуратура відкрила кримінальне провадження проти посадовців ЛМР та ЛКП «Львівелектротранс» за фактом службової недбалості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: