На Львівщині протягом тижня в автопригодах постраждало 9 дітей

1-18

Всі вони були госпіталізовані у лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Більшість ДТП сталася з вини самих юних учасників руху.

За період з 6 по 12 серпня на дорогах області сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких тілесні ушкодження отримали діти віком від 4 до 17 років. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

В трьох випадках під колесами транспортних засобів опинилися малолітні пішоходи, які раптово вибігали на дорогу. Серед них – хлопчик дошкільного віку, на якого у місті Жовква здійснив наїзд автомобіль «Сеат».

Ще одна дитина отримала тілесні ушкодження у Львові, коли переходила дорогу в супроводі дорослого. Жінка разом із 11-річним школярем перетинали вулицю у мікрорайоні «Майорівка» у невстановленому місці, в результаті чого потрапили під автомобіль «ВАЗ-2109». Двоє  пішоходів були доставлені у лікарню. У хлопчика медики діагностували важку поєднану травму тіла.

Серйозну травми отримали неповнолітні пересуваючись двоколісними транспортними засобами – велосипедом, мопедом та мотоциклами.

Так, у Старому Самборі на перехресті двох вулиць водій автомобіля скоїв наїзд на 15-річного велосипедиста. В одному із сіл Жидачівського району сталося зіткнення вантажівки та мопеда, яким їхав 15 -річний місцевий мешканець. Травми отримали і сам «байкер», і його 10-річний пасажир. До речі, «Верховиною», неодноразово ремонтованою та переробленою в кустарних умовах, школяр керував, не маючи відповідних навичок та дозвільних документів.

Дві дорожньо-транспортні пригоди за участі 17-літніх мотоциклістів сталися упродовж однієї доби в Радехівському та Дрогобицькому районах. Правоохоронці встановлюють обставини травмування підлітків, які знаходяться в лікарні у важкому стані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: