Скандальну лікарку Губареву, яка відмовилася лікувати ветерана АТО, повернули на роботу

78b079ef-5352-4955-8501-03bd6f830b0d
Ганна Губарева / Фото 24 канал

2018 року відмовилася лікувати ветерана АТО Віталія Драгана через те, що «той вбивав братський народ», після гучного звільнення поновили на роботі та підвищили. 

Відповідний документ оприлюднив Центр протидії корупції.

Організація оприлюднила копію наказу директорки Національного інституту раку Олени Колеснік. Згідно з документом, Ганна Губарева стала секретарем Комісії з питань етики при національному Інституті раку, яка відповідає за погодження проведення клінічних випробувань в Інституті.

«Директор Інституту, після того, як всі ЗМІ та в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун написали про звільнення лікарки, втиху не лише поновила її на посаді, а й зробила відповідальною за один з найприбутковіших напрямів – клінічні випробування в Інституті. Це верх цинізму керівництва медичного закладу, яке обдурило всю Україну, щоб мати "свою" людину на мільйонних потоках», – розповіла Олександра Устінова, член правління Центру протидії корупції.

Копія наказу директорки Національного інституту раку Олени Колеснік про затвердження на посаді Ганни Губаревої / Фото ЦПК

Нагадаємо, у червні цьогоріч ветерана бойових дій на Донбасі Віталія Драгана, у якого виявили захворювання на рак, відмовилися забезпечити пільговим лікуванням у Національному інституті раку. Чоловік потрапив до Ганни Губаревої і вона відмовила йому у пільговому лікуванні. "Ти що думав, що ти в АТО пішов і тобі буде все безкоштовно?! Які пільги можуть бути?! Якби ви там стріляли в талібів, як афганці, а так ви вбивали братній народ", – відповіла тоді лікарка ветерану АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: