Окупанти влаштовують облави на Кримському мосту

10_12

На Кримському мосту поліція зупиняє автобуси, проводить огляд речей з металошукачами і перевіряє паспорти. Кримський блогер Леонід Кузьмін розповів, що в багатьох місцевих жителів дійсно були великі очікування від «будівництва століття».

На Кримському мосту поліція зупиняє автобуси, проводить огляд речей з металошукачами і перевіряє паспорти. Кримський блогер Леонід Кузьмін розповів, що в багатьох місцевих жителів дійсно були великі очікування від «будівництва століття», передає УНІАН.

«Міст сприймався як якась імперія життя. Але насправді всі побачили, що Кримський міст не виправдав своїх очікувань - ціни на продукти не знизилися, так й на інші товари теж», - зазначив він.

«Тепер у людей нова ідея - будівництво залізничних колій на мосту, може, тоді стане краще», - іронізує блогер.

Водночас Кузьмін повідомив, що при виїзді та в'їзді на півострів по Кримському мосту «правоохоронці» зупиняють громадський транспорт з метою огляду особистих речей.

«Що мені розповідали знайомі, які вже перетинали Кримський міст: при в'їзді громадський транспорт зупиняється співробітниками поліції, а речі перевіряються за допомогою металошукача. Якщо є підозри, сумки розкриваються на огляд, і тільки після цього автобус може їхати далі», – розповів кримчанин.

Якщо їхати з боку Краснодарського краю, то там, за словами блогера, навіть паспорти перевіряють.

«Не як на кордоні, але наявність паспорти вимагають, також оглядають речі. Поліцію запитували, вони сказали, що це в цілях безпеки», - зазначив він.

Що стосується українців, то за його словами, ніяких особливих критеріїв немає, просто ретельніше оглядають й пробивають по базі чи людина в якихось списках.

Як повідомляли ЗМІ, на Керченський міст і дорогу до нього Кремль витратив понад $6 млрд, але після відкриття об'єкта ціни на півострові зросли, турпотік майже не змінився, а економіка регіону продовжила своє піке.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: