Скандальна «екс-прокурорка» Криму вийшла заміж

DkezBMAX4AAE4cb

Колишня «прокурор» анексованого Криму, а нині депутат російської Держдуми Наталія Поклонська буцімто цими днями вийшла заміж.

Колишня «прокурор» анексованого Криму, а нині депутат російської Держдуми Наталія Поклонська буцімто цими днями вийшла заміж, пише Таблоїд.

Обранцем жіночки став керівник апарату вповноваженого з прав людини, 47-річний Іван Соловйов.

Весілля голуб'ята відгуляли в Криму. На ньому були рідні, близькі та колеги пари. Зазначається, що Соловйов має відзнаку заслуженого юриста РФ, докторський ступінь у галузі юридичних наук, а ще медаль за церковні заслуги перед Владивостокською та Приморскою єпархіями.

Світлина молодят, яка розлетілася мережею, очевидний продукт фотошопу. Але знайшовся й знімок кількарічної давнини, на якому Наталія та Іван разом крокують під час «Бесмертного полку». Поклонська тоді несла портрет Миколи ІІ.

На тему того, що 38-річній Наталії, яка шалено закохана у покійного царя, довелося піти заміж не за нього, тепер жартують у мережі.

Нагадаємо, кілька років тому Поклонська говорила, що в неї є чоловік і донька. Свого одруження з Соловйовим -  вочевидь, він став її чоловіком №2 - депутатка не коментує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: