У Львові діти підписували листівки, які передадуть військовим на сході (фото)

IMG_8309

Сьогодні у Львові діти з навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая підписували листівки для захисників України.

Десятеро діток з особливими освітніми потребами підписували листівки та фотографії, аби зробити приємність військовим, що захищають Україну, - передає кореспондент Дивись.info.

Центр знаходиться у Брюховичах і місцеві вихованці постійно відправляють на фронт свої листи. «На базі нашого центру ми зробили табір літнього відпочинку, куди запросили дітей з особливими освітніми потребами та їхніх батьків, - розповідає заступник 

 

директора навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая Юрій Михайлів. – Наші діти також розуміють, що зараз робиться на сході нашої держави. Можливо, вони не так досконало усе розуміють, як наші старші учні, але ми їх виховуємо в цьому плані, розповідаємо, запрошуємо волонтерів і розказують про те, що відбувається в державі. У нас в центрі вони пишуть листи й малюють рисунки для військових і ми також передавали їх воїнам, які там знаходяться».

 

Він додав, що до центру приїжджали військові зі сходу і привозили один із малюнків, зроблений вихованцями центру. «Військовому було дуже приємно отримати цей малюнок, адже він не знав навіть, що наші діти можуть підтримати їх так у таку годину».

Підписані листівки передаватимуть військовим до Дня Незалежності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: