Ще троє росіян написала заяви, щоб їх обміняли на Сенцова

39267500_2096647840407954_4528732341467611136_n

І далі надходять заяви від громадян Росії, які утримуються в українських місцях позбавлення волі, на ім’я президента РФ з проханням обміняти їх на одного з українських політв’язнів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила омбудсмен Людмила Денісова.

«Сьогодні такі заяви ми отримали ще від трьох осіб. Заяви були написані Гаджиєвим Русланом Джупалаєвичем, Кімаковським Ігором Володимировичем (ДУ «Бахмутська установа виконання покарань (№6)») та Мефедовим Євгеном Ігоровичем (ДУ «Миколаївський слідчий ізолятор»)», – написала Денісова.

Вона зазначила, що ці та інші заяви будуть відправлені до МЗС, щоб вони доставили їх дипломатичною поштою до Адміністрації Президента РФ.

«Учора такі заяви написали громадяни Російської Федерації В’ячеслав Висоцький (ГУ «Черкаська виправна колонія № 62»), Валерій Іванов та Олександр Валехидіс (ГУ «Дрогобицька виправна колонія «40»), Владислав Гречин (ГУ «Одеська установа виконання покарань №21»), Віктор Агєєв (ГУ «Роменська виправна колонія №56»).

Ще раніше таку заяву подав громадянин РФ Олексій Седіков, який відбуває покарання за тероризм в Бучанській колонії. Також я отримала заяви від Олександра Саттарова та Фаруха Камалова (Лук’янівське СІЗО)», – додала омбудсмен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: