Блокування електрички Львів – Здолбунів: на 400 сидячих місць, купили лише 180 квитків

39229045_1857013867685563_8949493349757222912_n

На запропоновані 400 сидячих місць в електропоїзді Львів – Здолбунів, заблокованому на станції Підзамче, було оформлено лише 180 квитків.

Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

У четвер, 16 серпня, на станції Підзамче Львівської залізниці. О 18:25 група сторонніх осіб вийшла на колію та заблокувала рух приміського поїзда № 6096 сполученням Львів – Здолбунів. Причину блокування громадяни аргументували відсутністю достатньої кількості місць у рухомому складі.

Щоб запобігти надзвичайній ситуації, до якої могло призвести блокування головних колій, якими за графіком через цю дільницю курсують інші пасажирські та вантажні поїзди, залізничникам довелося терміново вишукувати резервний рухомий склад. У підсумку всім пасажирам запропонували додаткові місця в іншому електропоїзді, призупинивши його санітарно-технічну підготовку до ранкового рейсу на Золочів.

Зі станції Підзамче поїзди почергово вирушили в напрямку Здолбунова. О 19:45 рух поїздів на дільниці було розблоковано, проте втручання сторонніх осіб у роботу залізниці призвело до затримки низки інших, у тому числі приміських та пасажирських поїздів. Аналізуючи ситуацію, залізничники змушені констатувати, що приміське залізничне сполучення залишилося єдиним дешевим та надійним видом транспорту для всіх, у тому числі пільгових категорій пасажирів.

Навіть попри те, що залізниця нині володіє обмеженими ресурсами для задоволення підвищеного попиту громадян на перевезення в приміському сполученні, варто зазначити, що на запропоновані 400 сидячих місць в електропоїзді Львів – Здолбунів, який пікетувальники заблокували на станції Підзамче, у касах вокзалів Львів і Підзамче та провідниками електропоїзда було оформлено лише 180 квитків, близько третини з них – пільгові. Тож, відповідно до зафіксованих даних, цей поїзд мав би курсувати напівпорожнім, хоча насправді виявився переповненим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: