«Ганьба!» від активістів, «Танцюй!» від тітушок. Як Марченко зустріли на презентації проекту Танці з зірками

24362020

Вчора, 16 серпня, в Національному художньому музеї України відбулась презентація нового сезону шоу Танці з зірками. На захід прийшла скандальна учасниця проекту Оксана Марченко.

Про це передає Новое Время.

Коли Марченко піднімалася по сходах музею, під вигуки "Ганьба" її зустрічав натовп активістів, які виступають проти участі в українському телепроекті дружини Віктора Медведчука і персони, близької до президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Сама Марченко ніяк не відреагувала на протест і в супроводі охоронців гордо зайшла до приміщення. На презентації проекту телеведуча також поводилась розкуто і невимушено, спілкувалася з колегами з шоу і позувала в чорній короткій сукні перед фотокамерами.

Зазначимо, що серед активістів, які засуджують появу Оксани Марченко в ефірі, був помічений чоловік у масці Путіна. Він стояв з плакатом на підтримку «Ксюхи» і розповів репортерам, що прийшов підтримати свою куму, яку давно не бачив, і дуже радий, що вона з'явиться на українському телеканалі.

Проте біля стін художнього музею знайшлися і ті, хто щиро вболіває за Оксану Марченко на шоу Танці з зірками. Так, у той час як більшість активістів кричали «Ганьба!», деякі люди вигукували «Оксана, танцюй!».

Крім Марченко, на презентації проекту зібралися інші учасники та судді Танців: Руслан Сенічкін, Слава Камінська, Аніта Луценко, Павло Зібров, Іраклі Макацарія, Леся Нікітюк, Злата Огневич, Влад Яма та багато інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: