На Львівщині правоохоронці вилучили зброю та наркотики (фото)

DSC_0021

Працівники поліції 16 серпня провели оперативно-профілактичне відпрацювання на території міста Червоноград та Сокальського району. 

«Під час відпрацювань правоохоронці виявили 27 правопорушень, за сімома фактами відкрито кримінальні провадження. Вилучено три одиниці зброї та боєприпаси, а також наркотичні засоби, встановлено місцезнаходження п’ятьох осіб, які перебували у розшуку та притягнуто до адміністративної відповідальності громадянина Азербайджану за порушення міграційного законодавства, розшукано три викрадених мобільних телефони», – повідомив начальник управління організаційно-аналітичної роботи та оперативного реагування Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Сергій Гривняк.

Особливу увагу поліцейські приділили профілактиці аварійності. За порушення Правил дорожнього руху було складено 48 адмінпротоколів, виявлено двох водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. До адміністративної відповідальності також було притягнуто чотирьох водіїв за порушення правил перевезення пасажирів.

Працівники ювенальної превенції відвідали 20 родин, які опинилися у складних життєвих обставинах. Особливу увагу приділили виховній роботі з чотирма дітьми та їхніми батьками, які вже потрапляли до поля зору правоохоронців та соціальних служб. За невиконання батьківських обов’язків було складено п’ять адміністративних протоколів.

 

З працівниками торгових закладів поліцейські провели профілактичні бесіди щодо недопущення продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів.

Перевірено 91 раніше судимих та  118 осіб, які перебувають на обліку в поліції,  проінспектовано власників зареєстрованої зброї  на предмет її зберігання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: