На вулиці Вашингтона постане житловий житловий комплекс

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво на вул. Вашингтона житлового комплексу, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема виконком затвердив ПП «Західшляхрембуд» містобудівні умови та обмеження на будівництво чотирьох  житлових будинків та підземного паркінгу на вул. Вашингтона,1.

Житловий комплекс постане на земельних ділянках, площею 1,4632 га, 0,0871 га і 0,0261га, що є у комунальній власності і призначені для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоповерхових житлових будинків.

Функціональне призначення ділянок – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) та частково зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Личаківського району.

Під час обговорення представник забудовника  зобов’язався облаштувати смугу на вул. Вашингтона для проїзду громадського транспорту, додаткову смугу для правого повороту з вул. Зеленої на вул. Вашингтона та смугу для правого повороту з вул. Вашингтона на вул. Зелену. впорядкувати перехрестя вул. Вашингтона і вул. Пасіки Галицькі та встановити на ньому світлофор. Він також пообіцяв виділити площу під дитячий садок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: