Поліцейським, яких підозрюють у ненавмисному вбивстві, скасували домашній арешт

1

У четвер, 16 серпня, Галицький районний суд Львова скасував запобіжні заходи для шістьох поліцейських, яких підозрюють у ненавмисному вбивстві відвідувача грального закладу.

Як повідомили у прокуратурі Львівщини, адвокати поліцейських оскаржили перебування підозрюваних під домашнім арештом, пише Zaxid.net.

Раніше двоє з шести підозрюваних у ненавмисному вбивстві перебували під цілодобовим домашнім арештом, а четверо поліцейських перебували під нічним домашнім арештом.

Нагадаємо, рейд патрульних гральними закладами, під час якого помер 22-річний львів'янин, відбувався вночі 9 лютого. Під час перевірки поліцейськими один із відвідувачів салону гральних автоматів на вул. Куліша проковтнув пакетик, в якому був канабіс. 7 травня шістьом львівським поліцейським повідомили про підозру у вбивстві з необережності та перевищення службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки.

У травні Галицький райсуд Львова обрав патрульним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Патрульних також відсторонили від роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: