У Залізничному районі Львова за останній місяць вкрали 7 котушок ліфтів

lift-8c2bcc40749fda4e646f88c4219a632f

Почастішали випадки викрадення котушок ліфтів в житлових будинках у Залізничному районі Львова. Зокрема за останній місяць, починаючи з 16 липня і до сьогодні, викрадено 7 котушок.

Про це повідомив в.о. директора ЛКП «Львівсвітло» Михайло Трач.

«Зараз спостерігаємо збільшення викрадення котушок ліфтів у будинках Залізничного району Львова. Починаючи з 16 липня було викрадено 7 котушок. Останні 3 викрадення трапилися минулими вихідними.

Зокрема, викрадено котушки в будинках на вул. Садова, 9, вул. Садова, 13, вул. Кульпарківська, 128 (1 і 2 під’їзди), вул. Кульпарківська, 142, вул. Петлюри, 17, 37.

Коли виявляємо крадіжку, то балансоутримувач пише заяву в поліцію і вже вони замаються пошуком крадіїв. Однак, щоб оперативно відновити роботу ліфта ми за власний кошт купуємо і встановлюємо нові котушки», — розповів Михайло Трач.

За інформацією ЛКП «Львівсвітло», з початку року було викрадено 28 котушок ліфтів. Для відновлення роботи ліфта ЛКП «Львівсвітло», як обслуговуюча організація, за власний кошт проводить купівлю і встановлення нової котушки. Вартість однієї котушки більше 2 тис. грн. Відтак, мерія Львова просить правоохоронні органи посилити роботу в напрямку боротьби з такими крадіжками та покарання винних, адже частими є випадки, коли поліція ловить зловмисника, але його без жодного покарання відпускають на волю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: