Пасічники області обговорили ефективність медового бізнесу в Україні

image-0-02-04-bc14b71364804205d68784e97cdf55b5ebfd2074301a80b577067bae9bea539b-V

18 серпня з нагоди святкування Дня пасічника на ринку Шувар триває ярмарок «Свято меду та фруктів», у межах якого організували круглий стіл «Ефективність медового бізнесу в Україні». Захід організували за підтримки департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА.

За словами організаторів, захід об’єднав усіх людей, які тим чи іншим чином дотичні до галузі бджільництва. Охочі мали змогу обмінятися досвідом із експертами та виробниками та обговорити актуальні питання галузі бджільництва.

Участь у роботі круглого столу взяв перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

«Завдяки підписанню Угоди про зону вільної торгівлі, та багатьом іншим ініціативам Президента України, сьогодні ми маємо можливість виходити на нові ринки збуту. І вам ці можливості потрібно якомога більше використати для того, щоб, з одного боку, ми формували міцну громаду, міцний регіон, міцну країну – і це буде вашим внеском у розвиток держави, а з іншого боку для того, аби популяризувати свій продукт. Львівська ОДА створила так званий Офіс експортера, який допомагає виробникам продавати продукцію на зовнішні ринки. Для нас – це промоція України, промоція Львівщини», - наголосив Ростислав Замлинський.

У межах святкування кращих пасічників області нагородили грамотами Львівської облдержадміністрації та департаменту агропромислового розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: