Родина львівського депутата облаштує у пам’ятці архітектури біля Оперного апартамент-готель та кафе

1-235-780x405

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 17 серпня, дозволив облаштувати у пам’ятці архітектури місцевого значення на вулиці Городоцькій, 2 апартамент-готель та заклад громадського харчування, повідомляє Львівський портал.

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 17 серпня, дозволив облаштувати у пам’ятці архітектури місцевого значення на вулиці Городоцькій, 2 апартамент-готель та заклад громадського харчування, повідомляє Львівський портал.

Члени виконкому затвердили містобудівні умови для проектування об’єкта будівництва на реставрацію з пристосуванням нежитлових приміщень третього, частини першого та підвального поверхів апартамент-готель та заклад громадського харчування.Як зазначається у проекті рішення, будуватися у пам’ятці архітектури буде Олександр Свіщов, який є батьком наймолодшого депутата міськради Львова від БПП Віталія Свіщова.
Також Олександр Свіщов є відомим бізнесменом і президентом ватерпольного клубу «Динамо».Додамо, що родина Свіщових має земельну ділянку, площею 1,8 га, у закритому елітному поселенні у селі Підберізці, що відразу за Винниками. Там живуть найзаможніші львівські бізнесмени та депутати. Офіційно ділянка перебуває у власності бабусі Віталія Свіщова Валентини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: