Спорт, лаунж зона та кульки: у Львові святкують День Сихова (фото)

04

18 серпня у найбільшому районі Львова проходить фестиваль — День Сихова. Протягом дня місцеві мешканці і гості можуть їсти солодощі, брати участь у майстер-класах та покращувати фізичну форму.

Фестиваль День Сихова проводять вже другий рік поспіль. Цього разу організатори облаштували зону для нього на площі біля кінотеатру ім. Довженка. У програмі, зокрема, презентації локальних ініціатив та організацій, майстер-класи та воркшопи, заняття з фітнесу, йоги, англійської мови, а також комедійний виступ імпро-групи та ін.

«Це гарний приклад того, як активні мешканці можуть об’єднати зусилля і влаштувати гарне свято у районі, — каже один з організаторів фестивалю, головний редактор «Сихів Медіа» Віктор Петров. — Ми раді, що подібні заходи проводять і в інших районах, наприклад, на Левандівці, в районі Знесіння. Сподіваємося, що у майбутньому зможемо об’єднати з ними зусилля і, можливо, зробимо щось спільне і більше».

За словами організаторів, фестиваль вже відвідали орієнтовно 500 людей. Триватиме свято до 21:00.

Зазначимо, що серед організаторів і партнерів Дня Сихова також ГО «Інститут суспільних ініціатив», Культурно-освітній центр ім. О. Довженка, громадські організації «Час справедливості», «Кращий Сихів», «Рідний Сихів», а також Сихівська райдержадміністрація і Торговий комплекс «Шувар».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: