Свято Преображення Господнього Львівщина зустріне яскравими фестивалями

spas_1534520931_613x309.46612903226_3_0

19 серпня у районах області відбудеться низка культурно-мистецьких заходів.

Зокрема, у Бродівському та Городоцькому районах на «Святі Меду» представлять справжню галицьку пасіку, де кожен гість зможе поласувати різними видами меду та навчитись ремеслу бджолярства. У Кам’янко-Бузькому районі розійдеться «Купальська ватра над Бугом», яка перенесе гостей у давнє місто обрядів та традицій, стародавніх ремесел та по-справжньому дасть відчути народну самобутність Галичини.

Яворівський район вітатиме відвідувачів «Яворів Family Day» під гаслом "Щаслива родина – сильна Україна". У цей день на фестивалі будуть проходити муть різноманітні розваги для всієї родини: майстер-класи, конкурси, вікторини, ігри та презентації, де кожен гість від 0 до 100 років зможе знайти для себе цікаві активності.Також протягом дня на фестивалі організують красиві і незвичайні фотозони в різних стилях на всій території фестивалю, показ традиційного українського вбрання та демонстрацію яворівської забавки.

Сокальський район проводитиме гастрономічний фестиваль «Гута-фест», де відбуватиметься презентація українсько-польської кухні, частування гостей та конкурс на кращу страву дня. Жовківщина зустрічатиме та частуватиме фруктовим урожаєм на фестивалі «Від Маковея до Спаса – святкує вся родина наша», який наповнюватиме слухача мелодійністю, багатством гостинного двору та зарядить позитивом та енергією на цілий день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: