Сьогодні останній день роботи міжнародного інклюзивного англомовного табору

38745566_995419797306164_726111032237359104_n
фото: мережа Facebook, сторінка Галини Амеліни-Царьової

 Вперше на Львівщині за ініціативи ГО «На крилах ангелів», мережі Освітньо-соціально-культурних центрів, Гуманітарного центру розвитку «У світ разом» та за підтримки ЛОДА проводиться міжнародний інклюзивний англомовний табір «Територія щасливих-2018», пише Дивись.info.

Проект об’єднав дітей львівських загальноосвітніх шкіл та їхніх однолітків, які мають особливі потреби.

Табір проводиться на базі ОЛК «Ровесник», що поблизу Червонограда з 5 по 19 серпня 2018р.

«Великий запит на участь у інклюзивному таборі свідчить про необхідність проведення аналогічних таборів щороку у кожному районі області. Для цього спільно з ГО «На крилах ангелів» та ГЦР «У світ разом» ми подали проект проведення щорічних інклюзивних таборів одночасно на базі кількох закладів і сподіваємось, що держава підтримає нас у бажанні розбудови якісного інклюзивного простору у громаді», - розповідає координатор проекту Галина Амеліна-Царьова.

Формат табору передбачає англійський інтенсив для дітей за адаптованою Кембріджською програмою ( авторська методика «Magic House») і по закінченні кожен з них отримає відповідний сертифікат.

Табір видався не лише цікавим та насиченим подіями, а й корисним для у плані обміну досвідом та налагодження професійних контактів із зарубіжними колегами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: