Львівського поліцейського, який отримав ножове поранення, нагородили квартирою

IMG_0145

Львівського поліцейського Володимира Костомаху, який отримав ножове поранення під час затримання двох графітчиків, нагородили зброєю і службовим житлом.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Відомчою заохочувальною відзнакою МВС «Вогнепальна зброя» нагороджено старшого оперуповноваженого Галицького відділу поліції Львівщини, капітана поліції Володимира Костомаху, який отримав поранення та наразі перебуває у лікарні.

Окрім того, керівництво Нацполіції прийняло рішення про виділення Володимиру службового житла.

Так, поліцейський несе службу з 2011 року. Тричі бував на сході країни у складі зведених загонів. Вперше – навесні 2014 року поблизу Слов’янська. Крайній раз ніс службу в районі Маріуполя. Є учасником бойових дій.

«Порушники знали, що ми поліцейські. Бо ми кілька разів кричали, що ми поліція», – розповів Володимир про саме затримання.

Наразі він переніс операцію та почувається краще. Попереду – ще одна операція. Адже поранення виявилося важким: пошкодження внутрішніх органів. За прогнозами лікарів, Володимир проходитиме курс лікування ще близько півроку.

Нагрудними знаками «За відвагу в службі» також нагороджено ще двох працівників Галицького відділу поліції - заступника начальника сектору, майора поліції Романа Росипа та оперуповноваженого, лейтенанта поліції Олександра Зюганова.

Нагадаємо, у Львові під час затримання зловмисників оперуповноважений отримав ножове поранення.

Зловмисники, двоє 20-річних львів’ян, були затримані. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: