У міськраді розповіли, чи відшкодовуватимуть львів'янам збитки, завдані негодою (відео)

39294841_256440601657734_5229169562448035840_n
Фото: VARTA1

Станом на сьогодні, 20 серпня, у Львові продовжують ліквідовувати наслідки стихії, яка пронеслася містом у вигляді сильного дощу ще в п'ятницю.

Про це сьогодні під час брифінгу розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми аналізували звернення мешканців і на сьогоднішній день, якщо ми говорити про письмові звернення, їх одиниці. Що стосується підтоплення підвальних приміщень, ми стараємось в робочому порядку ліквідовувати наслідки стихії. Зокрема, провалля, які утворилися, ми ліквідовуємо своїми силами», - зазначила Ірина Маруняк.

«Якщо говорити про сходові клітки, то будемо проводити ремонтні роботи орієнтовно десь через 3 тижні, коли все підсохне. По підвальних приміщеннях ми надаємо матеріальну допомогу та допомагаємо мешканцям ліквідовувати наслідки підтоплень», - сказала чиновниця міської ради.

За її словами, «вода оперативно була відкачена з підвальних приміщень, і звичайно, якщо завдані якісь збитки, то мешканці це питання повинні вирішувати із ЛКП в робочому порядку».

Проте, наразі загальну суму збитків, завданих негодою, у мерії так і не змогли назвати.

«Щодо власників автомобілів, наразі до нас ніяких звернень не надходило, ні на гарячу лінію, ні на адресу департаменту ЖКГ. Якщо будуть надходити, то будемо вирішувати в судовому порядку», - каже Ірина Маруняк.

Нагадаємо, в п’ятницю, 17 серпня, до Львова присунула негода – із потужною зливою, грозою, а місцями – й градом. Львів накрила сильна злива, через що навіть перестали тимчасово курсувати трамваї та тролейбуси.

Читайте також: Машини під водою: потужна злива затопила вулиці Львова (фото, відео)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: