Розпочалися зйомки фільму Олеся Саніна «Довбуш», бюджет якого понад 86 мільйонів

39864505_2212393648993011_5459636644262969344_n

19-го серпня кінокомпанія PRONTO FILM за підтримки Держкіно України розпочала зйомки пригодницької історичної драми «Довбуш».

Про це інформують у прес-службі Держкіно.

Автором ідеї, співавтором сценарію та режисером картини є Олесь Санін. Продюсує стрічку Максим Асадчий, оператором-постановником є Сергій Михальчук. Серед виконавців головних ролей – Сергій Стрельніков (Олекса Довбуш), Олексій Гнатковський (Іван Довбуш) і Даша Плахтій (Марічка).

«У першій половині XVIII ст. у містичних Карпатських горах розгортається драма життя Олекси Довбуша, його непростого кохання та боротьби за гідну долю для свого народу, і тут навічно оселяється таїна його безсмертя. Ватага опришків під проводом двох братів, Івана та Олекси Довбушів, їхня невловимість і зухвалість стали надією для народу і пострахом для ворогів. Дороги братів розходяться, панство кидає всі зусилля на придушення волелюбних настроїв, якими охоплені Карпати. Смерть чи безсмертя переможуть у цьому двобої?» –  йдеться у прес-релізі.

Кінопроект «Довбуш» став одним з переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка цього проекту становить 65 млн грн при загальній вартості виробництва 86 млн 679 ,2 тис. грн.

Прем’єра фільму запланована на осінь 2019-го року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: