У Львові облаштовують перший дитячий майданчик з елементами геопластики (фото)

IMG_9276

У сквері Святого Юра завершують облаштування першого у Львові дитячого майданчика з елементами геопластики.

Даний майданчик був переможцем громадського бюджету Львова і підрядники, які виконують тут роботи, обіцяють до середини вересня здати об'єкт, передає кореспондент Дивись.info.

За словами начальника комунального відділу Галицької районної адміністрації Ігоря Савки, загалом тут враховані всі ідеї та пропозиції мешканців прилеглих будинків та громадськості.

«Минулого року був запропонований проект для реалізації облаштування дитячого майданчика, а оскільки він був доволі цікавим та специфічним, тому минулого року не вдалося його реалізувати в рамках бюджету розвитку. Під час реалізації проекту виникли деякі моменти, які дещо вплинули на терміни щодо здачі об'єкту в експлуатацію», - пояснив Ігор Савка.

 

Зараз тут проводять роботи по монтажу закладних елементів для облаштування ігрових майданчиків, підсипаються також доріжки, які були зруйновані внаслідок прокладання водовідвідних стоків, а також буде стелитися газон.

Своєю чергою, координаторка проектів при ГО «Батьки в дії» Мар'яна Кусько розповіла, коли люди подавали ідею цього проекту, то хотіли зробити для Львова щось нове і таке, чого тут ще не було.

«Власне, це буде перший майданчик у Львові з елементами геопластики. На жаль, довго реалізовувався цей проект, але він є унікальним для Львова і напевно десь для України також, оскільки ще не було досвіду, як це реалізовувати», - зазначила пані Мар'яна.

«Ми сподіваємося, що наші ідеї будуть реалізовані саме так, як планувалося. Нашою першою задумкою були горби, аби діти могли по них бігати. По-друге, потрібно було зробити щось таке, аби цей дитячий майданчик відрізнявся від тих 600, які є у Львові та, щоб діти хотіли тут знаходитися», - додала жінка.

Варто зазначити, вартість облаштування дитячого майданчика становить 1 млн 250 тис грн. Кошти виділені з міського бюджету розвитку Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: