Вісім соток землі Львівської психлікарні опинилися у приватних руках, – Гірняк

39755241_697840793887822_1021603034150469632_n

Майже вісім соток комунальної землі, що належить Львівській обласній психіатричній лікарні, опинилися у приватній власності.

Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«На днях стало відомо, що на території, яка належить Львівській обласній психіатричній лікарні, за об’єктом нерухомості, який був відчужений ще у далекому 2003 році, було віддано у приватні руки майже 8 соток комунальної землі. За документами, з якими ознайомився, можу сказати: є акт на постійне користування землею, закріпленою за лікарнею, вона ж дозвіл на відчуження своєї частини території не давала», – заявив Володимир Гірняк.

І зазначив, що сьогодні побував безпосередньо на місці разом із в.о. гендиректора лікарні п. Чечоткою, заступником начальника управління комунальної власності п. Кусим.

«Неозброєним оком видно серйозні порушення. Ділянка напряму належить комунальному закладу ЛОР. Будемо приймати міри для того, аби відновити законність на землях лікарні на Кульпарківській. Шматок дуже ласий. Зараз з’ясовуємо деталі цієї справи. Єдине, що можна сказати: ми не дозволимо, аби на землі, що належить громаді Львівщини незаконно вчинялись будь-які дії. Будемо подавати в суд для відновлення справедливості», – наголосив Володимир Гірняк.

Додамо, що сьогодні, 21 серпня, трудовому колективу Львівської обласної психіатричної лікарні представили нового виконувача обов’язків генерального директора – Богдана Чечотку. Остаточне рішення щодо його кандидатури буде прийнято на сесії обласної ради, яке відбудеться 18 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: