Жовківська міська рада оголосила новий тендер на реконструкцію парку

DSCF7067-min-696x522

Жовківська міська рада 17 серпня оголосила новий тендер на реконструкція елементів благоустрою міського парку (коригування).

Про це стало відомо з сайту публічних закупівель ProZorro.

Вартість тендеру понад мільйон 596 тисяч гривень. Першого була 2 401 637 гривень (без ПДВ).

Отже, кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 3 вересня, наступного дня – початок аукціону.

Згідно із оприлюдненими документами, а саме: технічним завданням, переможець торгів має повести озеленення, висадивши 34 клени, 670 метрів живої огорожі, 2680 саджанців самшиту і засіявши понад 7 тисяч кв м партерних, мавританських і звичайних газонів. Другий розділ технічного завдання стосується огорожі – фундаменти, стовпці, ланцюги, фарбування тощо. Третій – колон. І нарешті – монтаж устаткування, а саме: 26 лавок, 12 урн для сміття, 17 ліхтарів, 2 бра, 36 ламп.

Нагадаємо, усі ці роботи були передбачені у попередньому тендері, який ще 2016 року виграла фірма «Група Компаній Енергомонтаж».  Заплативши виконавцю протягом двох років майже два мільйони, 2018-го «Група Компаній Енергомонтаж» звернулася до Жовківської міської ради з клопотанням про перерахунок кошторису у зв’язку з подорожчанням будівельних матеріалів тощо.

Читайте також: Реконструкція чи руйнування: що буде із Жовківським парком

Тож за фактом городяни, замість оновленого парку, наразі мають кілька нових, але незавершених доріжок, низку зрізаних дерев, жалюгідну подобу спроби влаштувати паркан і цілковиту відсутність у частині, де проводилася реконструкція, лавок, урн і освітлення. І головне – плюс додаткові понад півтора мільйона з міської скарбниці на те, що буцімто мав виконати попередній переможець торгів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: