В Аргентині спалили 360 кілограмів кокаїну, знайденого в посольстві РФ

4779047

Вчора, 21 серпня, в Аргентині поліцейські спалили в крематорії 362 кілограми кокаїну, який знайшли в одній з будівель посольства Росії в Буенос-Айресі.

Вчора, 21 серпня, в Аргентині поліцейські спалили в крематорії 362 кілограми кокаїну, який знайшли в одній з будівель посольства Росії в Буенос-Айресі, пише ТАСС.

Наркотики були знищені у присутності міністра безпеки Аргентини Патрісії Буллріч і посла Росії Дмитра Феоктистова.

Активна частина операції з припинення поставок наркотиків закінчена, але ми, безумовно, сподіваємося, що це старт для нової співпраці Росії і Аргентини – сказав Феоктистов.

У свою чергу, Буллріч зазначила, що правоохоронці викрили весь злочинний ланцюжок як в Аргентині, так і в Росії. Вона відзначила колишнього посла Росії в Аргентині Віктора Коронеллі, який, за її словами, першим розповів про те, що в посольстві сховали наркотики.

Про операцію з ліквідації каналу постачання наркотиків стало відомо в лютому. За даними російського зовнішньополітичного відомства, виявлена ​​величезна кількість кокаїну, яка належала співробітникові дипмісії з технічного складу, який до того моменту вже завершив відрядження.

Під час слідства поліцейські затримали шістьох осіб: трьох в Росії (Володимира Калмикова, Іштіміра Худжамова і Алі Абянова), двох в Аргентині і одного в Німеччині (організатор злочинної групи Андрій Ковальчук). У липні Німеччина видала Ковальчука Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: