В районі Голоско постане чергова багатоповерхівка

dsc9878-bdd9d31135deed0627673e0e24c170b7

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив будівництво багатоповерхівки на вул. Круглій, яка знаходиться між вул. Під Голоско та Замарстинівською.

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив будівництво багатоповерхівки на вул. Круглій, яка знаходиться між вулицями Під Голоско та Замарстинівською.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема виконком погодив містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Житлово-будівельна корпорація «Сад на Круглій» на будівництво  багатоповерхівки із центром розвитку дитини та підземним паркінгом.

Згідно з рішенням, житло будуватимуть на земельній ділянці площею близько 0,2 га, яка перебуває у приватній власності. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, категорія – землі житлової та громадської забудови. Ділянка розташована у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової квартирної забудови, відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Як розповів представник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юрій Процюк, 9-поверховий  будинок розрахований на 69 квартир, а підземний паркінг на 59 місць.

Максимальний відсоток забудови ділянки становить 39%, гранична висота будівництва - 36 м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: