Енергоефективність та комфорт: які тренди визначають будівництво цього року

1477538529-e1479462984663-640x394
Фото: ілюстративне. Джерело: Politeka

На будівельному ринку України і Львова зокрема з’явилася достатня кількість пропозицій, аби покупці обирали не лише за ціною чи розташуванням.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Зараз майбутні власники квартир у новобудовах мають широкий вибір пропозицій. Тому забудовники намагаються здивувати своїх потенційних клієнтів, надати їм більше бонусів. Про сучасні будівельні тренди – читайте далі.

Комфорт

Як зазначають будівельники, зараз все більше людей звертають увагу на комфорт майбутніх будинків. Саме тому забудовники все більше увагу звертають на наповнення будинків. Про це журналістам розповів директор будівельної компанії «Львівська Мрія» Андрій Борисов.

За його словами, звертають увагу на фурнітуру в під’їздах, наявність паркінгу, присутність консьєржа чи охорони. «Основний показник бізнес-класу – це наповнення будинку, - говорить Андрій Борисов. - Тобто, з чого зроблені стіни, яка цегла, яке утеплення, які під’їзди, якою плиткою оздоблені, які стіни, який ліфт, які перила, чи це дійсно комфортно, чи передбачений консьєрж. Тобто все це додатково робить з соціального житла економ-клас, з економ-класу – економ-плюс, потім бізнес, бізнес-плюс і тоді вже еліт».

ЖК Львівська Мрія

Таким чином, людей турбує не лише оздоблення власної квартири, а й усього будинку. Наприклад, у новому ЖК «Львівська Мрія» у вартість житла включене навіть паркомісце на підземному паркінгу.

Енергоефевтивність

«Розвивається «зелене будівництво», в тому плані, що воно енергозберігаюче, - розповідає далі забудовник. - Людям імпонує те, що вони будуть менше витрачати чи взагалі нічого не витрачати, наприклад, на прибудинкове освітлення і, як результат, зменшуються внески в ОСББ».

Наприклад, будинки компанії «Львівська Мрія» - цегляні. Повнотіла червона цегла вважається не лише найбільш екологічним будівельним матеріалом, а ще й найбільш енергоощадним.  До того ж у будинках встановлюють теплозберігаючі вінка, які дозволяють заощадити до 30% тепла.

Перепланування

Чим більше пропозицій з’являється на ринку новобудов, тим частіше покупці шукають особливі рішення з планування осель. Наприклад, популярнішими стають так звані «відкриті планування», де столова об’єднана із вітальнею.

Андрій Борисов зазначає, що трендом є перепланування житла «під себе» ще на етапі зведення будинку. Компанія «Львівська Мрія» пропонує таке перепланування безкоштовно. Як зазначають у відділі продажів, 99% клієнтів принаймні одну невелику деталь у плануванні змінюють на свій смак.

Можливість перепланувати майбутнє помешкання дозволяє власникам не лише задовольнити потреби саме своєї родини, а ще й втілити свої сміливі мрії. Тому, на думку директора «Львівської Мрії», люди так активно користуються можливістю індивідуального планування.

Прибудинкова інфраструктура

За словами експертів, все більше людей звертає увагу на прибудинкову інфраструктуру - транспортні розв'язки, облаштування двору, близькість крамниць, спортивних майданчиків тощо.

Будівельники зазначають, що дуже часто покупцями житла у новобудовах є  молоді люди або ж молоді родини. Відтак, один із інфраструктурних трендів – наявність поблизу новобудов дитячих садочків та спортивних майданчиків.

«Зараз існує тенденція на покупку квартир серед молоді - близько 60% від всіх покупців. Часто це працівники сфери ІТ, - розповів у коментарі журналістам голова правління Спілки консультантів з нерухомості Іван Кудоя. - Вони не хочуть селитися в старі «бабусині» квартири, вони хочуть не просто сучасне житло, але і новий житловий комплекс з певною інфраструктурою».

«В межах будівництва ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Княгині Ольги 1-5 ми побудуємо дитячий садочок на 120 місць», - розповідає Андрій Борисов. Крім нього у самому дворі житлового комплексу передбачені спеціальні зони для відпочинку, дитячі майданчики та спортивні зони.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК «Львівська Мрія» в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК «Львівська Мрія» неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі «Кришталева цегла». ЖК «Львівська Мрія» – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака,

11 вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: