У Дніпрі Порошенко вибачився за стару обіцянку закінчити швидко АТО

1519831146-9933

Президент Петро Порошенко вибачився за те, що в 2014 році пообіцяв швидко закінчити антитерористичну операцію на Донбасі.

Про це він заявив в четвер в Дніпрі під час урочистої церемонії підняття Державного прапора України, передає ВВС-Україні.

«Понад чотири роки тому я заявив, що АТО триватиме години, а не місяці. І тепер вже не так важливо, в якому контексті ті слова були сказані і образність цієї заяви», – сказав він.

До слова, сьогодні саме у Дніпрі підняли найбільший прапор України.

«Люди сприйняли її як можливість завершити війну дуже і дуже швидко. І я шкодую, що породив завищені очікування, і я щиро перепрошую, що подав надію, яка не збулась. Прикро, що дав обіцянку, яка не справдилась, і прошу за це вибачення», - пояснив Порошенко.

Президент зізнався, що це «не дає йому спокою», коли він згадує про це. І запевнив, що ця ситуація стала для нього уроком пильного ставлення до своїх слів і обіцянок.

«Країна вимагає чесної і відвертої розмови, я зробив висновки. З самого початку треба було націлити всіх на тривалу і виснажливу боротьбу», - зазначив Порошенко.

Як прапор України урочисто піднімали у Львові, дивіться тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: