У російському Омську дитячий майданчик огородили парканом з колючим дротом

1535078984-5200

У російському Омську дитячий майданчик огородили від людей парканом із колючим дротом.

Фото ділянки, що належить приватному дитячому садку, опублікували в пабліку «Омськ Live» на сторінці в одній з соцмереж, пише УНІАН.

«Атракціон дитячий майданчик суворого режиму. Звикай змолоду», - йдеться у коментарі до публікації.

Багато користувачів обурилися тим, що дітям доводиться грати за колючим дротом і назвали майданчик «дитячої в'язницею». Але інші городяни схвалюють таку ідею: вони вважають колючий дріт єдиним способом захистити майданчик від вандалів.

«Щось усі такі ранимі, типу дитина за колючкою. А як всі майданчики машинами пороскатували, так не думали про дітей. Принаймні за цією колючкою діти не будуть колупатися в битому склі і собачому лайні. Зліше вони від колючки не стануть. Нам повинно бути соромно, тому що це не дітей, а нас огородили від дітей колючкою», - написав користувач Ігор Сергєєв.

«Це майданчик приватного дитячого садка на Завертяєва, знаходиться на відстані від самого дитячого саду. Якщо цей паркан не поставити, за ніч від майданчика не залишиться нічого», - уточнила в коментарях під фотографією Юлія Самуйленко.

«Постів немає, наглядачів з іграшковими автоматами немає, ліхтарів, собак і шнирів немає. Значить це захист периметра від вандалів, пивняків і собак. Діти можуть бути в безпеці», - написав Сергій Калиновський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: