У США оприлюднили документ про санкції проти РФ

38_ls.1525828079

Державний департамент Сполучених Штатів Америки 27 серпня вводить нові санкції проти Російської Федерації за використання хімічної зброї.

Про це йдеться у рішенні Держдепу, передає Прямий.

Зокрема припиняється зарубіжна допомога:

припинення допомоги Росії згідно з законом про іноземну допомогу 1961 року, за винятком термінової гуманітарної допомоги та харчування чи інших сільськогосподарських товарів чи продуктів.

торгівля зброєю: припинення продажів в Росію зброї відповідно до закону про експортний контроль за зброєю будь-яких оборонних статей, служб оборони або проектно-конструкторських послуг, і ліцензій на експорт в Росію будь-якого озброєння.

фінансування продажів озброєнь: припинення всіх закордонних військових фінансів для Росії в рамках Закону про контроль за експортом зброї.

відмова у наданні кредиту чи іншої фінансової допомоги уряду Сполучених Штатів: відмову в наданні Росії будь-яких кредитів, кредитних гарантій чи іншої фінансової допомоги будь-яким департаментом, агенцією чи інструментом уряду Сполучених Штатів, включаючи експортно-імпортний банк.

експорт товарів і технологій, чутливих до національної безпеки: заборона на експорт до Росії будь-яких товарів чи технологій на частині контрольного списку.

Раніше радник президента США з національної безпеки Джон Болтон заявив, що санкції проти Росії залишаються в силі і залишатимуться в силі, до того часу поки не відбудуться певні зміни у поведінці Російської Федерації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: