На адресу Президента продовжують надходити вітання з Днем Незалежності України від керівництва країн світу

23
фото: Офіційне інтернет-представництво Петра Порошенка

Лідери країні світу надсилають на адресу Президента Петра Порошенка вітання з нагоди 27-ї річниці Незалежності України, інформує офіційне Інтернет-представництво глави держави.

Лідери країні світу надсилають на адресу Президента Петра Порошенка вітання з нагоди 27-ї річниці Незалежності України, інформує офіційне Інтернет-представництво глави держави.

Президент Азербайджанської Республіки Ільхам Алієв зазначив, що Азербайджан та Україна пов’язані традиційно дружніми відносинами: «Вірю, що розвиток і поглиблення нашої двосторонньої та багатосторонньої співпраці будуть сприяти процвітанню наших країн та народів». Лідер Азербайджану побажав українцям миру та процвітання.

У вітанні Президента Республіки Казахстан Нурсултана Назарбаєва зазначається: «За роки суверенного розвитку Україна пройшла шлях важливих перетворень, досягнувши вагомих результатів у справі державного будівництва, зміцнення економічного потенціалу і підвищення авторитету країни на міжнародній арені. Астану та Київ пов’язують міцні традиції дружби і взаєморозуміння, які слугують надійною основою для розширення і зміцнення двосторонніх відносин».

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов побажав українцям миру, прогресу та процвітання.

Президент Республіки Таджикистан Емомалі Рахмон відзначив розвиток двосторонніх відносин та побажав українцям миру, добробуту та процвітання.

Главу держави та народ України привітали Президент Об’єднаних Арабських Еміратів, Правитель Емірату Абу-Дабі шейх Халіф бін Заїд Аль Нагайян, Віце-президент, Прем’єр-міністр ОАЕ, Правитель Емірату Дубай Мохаммед бін Рашід Аль Мактум та Спадкоємний принц Абу-Дабі, Заступник Верховного Головнокомандувача Збройних Сил ОАЕ Мохамед бін Заїд Аль Нагайян, побажавши добробуту, благополуччя, розвитку та процвітання.

Главу держави та український народ зі святом також привітав Президент Федеративної Демократичної Республіки Ефіопія Мулату Тешоме.

Президент Арабської Республіки Єгипет Абдель Фаттах Аль-Сісі відзначив готовність до зміцнення двосторонньої співпраці та побажав українцям прогресу і процвітання.

Президент Індії Рам Натх Ковінд  відзначив дружні відносини між країнами, які базуються на взаємній доброзичливості та розумінні. «З нетерпінням чекаємо на подальше посилення наших двосторонніх зав’язків протягом найближчих років», - зазначено у привітанні. Президент Індії побажав українцям миру, розвитку та процвітання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: